Een website maken ?

De meeste mensen maken niet elke dag een website, wij wel :-) Om ervoor te zorgen dat alles zo soepel en duidelijk mogelijk loopt, hebben we een vaste werkwijze:

  


1

Kennismakingsgesprek

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek.  Kom eens langs met je plan!  Wat zijn je plannen? Wat is je doelgroep? Welke doel heeft de website? Wat heb je zelf in gedachten?  

We vinden het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen en we denken graag met je mee!


2

Voorstel

We maken graag een voorstel, natuurlijk helemaal vrijblijvend. 

Hierin staat precies wat je van ons kan verwachten.


3

Schetsfase

Super als je voor ons kiest! Wij gaan graag voor je aan de slag. 

De wensen en ideeën uit ons eerste gesprek werken we uit in een klikmodel. Dit is een schematische website waar alle pagina’s en elementen van de site in uitwerkt worden.

We besteden meestal veel tijd aan deze fase; het wordt de basis van je website.


4

Grafisch ontwerp

Wanneer we allemaal tevreden zijn gaat het klikmodel naar onze grafisch ontwerper. Nu wordt het echt leuk! In eerste instantie presenteren we meestal drie ontwerpen voor de voorpagina. Daarna worden de andere pagina’s uitgewerkt.

 

5

Bouwen

Wanneer je helemaal tevreden bent over het grafisch ontwerp, gaan we de website bouwen. Nu komt alles samen; het klikmodel, het grafisch ontwerp, de teksten en de foto’s. 

We presenteren je website op een testomgeving. 

 

 6

Live!

Champagne!

Wanneer we helemaal tevreden zijn, gaat de website live.En dan verder?

Je kan zelf je website eenvoudig bijwerken. Wanneer je er niet uitkomt helpen we je graag! Dat gaat op basis van een strippenkaart. We helpen je ook graag met bijvoorbeeld je nieuwsbrief, je positie op Google of je social media.

 

Om je het beste te kunnen helpen verzorgen ook de hosting van je website.  Op deze manier kan je voor al je vragen bij ons terecht.

 

Je website heeft ook technisch onderhoud nodig, bijvoorbeeld om hem te beschermen en hem up-to-date te houden. Hiervoor sluit je een onderhoudsabonnement af. Je hoeft je dan nooit zorgen te maken over je website.