Hoe gaan we te werk? › Doubledog Internetdiensten Breda

We gaan graag met je aan de slag!

Hoe gaat dat dan, een website laten maken?

Van idee naar livegang

We gaan graag samen met je aan de slag! 

 

Vanuit alle ideeën, teksten en foto's moet uiteindelijk een website komen waar we allemaal blij van worden. Om hiervoor te zorgen hebben we het ontwikkeltraject opgedeeld in 5 fases.

 

In elke fase worden bepaalde keuzes gemaakt, en we gaan pas naar de volgende fase, als we het eens zijn over de huidige fase.

 

 

1 Vooraf

Wat is het doel van de website? Wie wil je ermee bereiken?

Welke boodschap wil je overbrengen? 

Tijdens een persoonlijk gesprek nemen de eisen en wensen door. Op basis hiervan maken we een voorstel. Hierin staat ook een begroting en planning voor het project.

2 Inhoud en structuur

Alle pagina's en de elementen daarop worden schematisch gepresenteerd in een functioneel ontwerp. Dit kan een klikmodel op internet zijn of op papier.

 

Een goed functioneel ontwerp is essentieël voor een goede website, we besteden hier dan ook veel aandacht aan. 

3 Grafisch ontwerp

Aan de hand van het functionele ontwerp wordt het grafisch ontwerp gemaakt. Het grafisch ontwerp moet aansluiten bij jouw wensen, maar zeker ook bij die van je bezoeker. 

 

We presenteren drie ontwerpen van de voorpagina. Eén van die ontwerpen wordt verder aangepast en uitgewerkt naar de andere pagina's.

4 Bouw

Het grafisch ontwerp wordt omgezet naar een perfect werkende website binnen een testomgeving. De teksten en foto's worden geplaats.

 

De website wordt uitgebreid getest op verschillende computers, browsers, tablets en telefoons.

5 Presentatie & Livegang

We presenteren de testsite, en u kunt de testsite ook thuis bekijken. Eventuele correcties voeren we door, en dan: champagne!

 

Vanzelfsprekend blijven wij ook na de livegang betrokken bij u website en kunt u altijd bij ons terecht.